27 Temmuz 2015 Pazartesi

Elidor Doğanın Enerjisi Serisi

Merhabalar :)

Bugünkü yazımda sizlere saçlarıma gerçekten iyi gelen bir seriden bahsetmek istiyorum.

Biliyorsunuz ki hergün okul , iş koşuşturması , ev işleri derken bir çok şeye yoruluyoruz ve haliyle saçlarımız da yoruluyor. Elidor Doğanın Enerjisi adında yeni bir seri çıkarmış. Yıllardan beri saç bakımında güvendiğim bir marka olmasından dolayı biraz incelemek istedim.

Bu seride iki çeşit var : ''Güçlü Saç Uçları'' ve ''Canlı ve Dirençli Saçlar''

                    
Canlı ve Dirençli Saçlar, şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyi(sıvı saç kremi) ve 7/24 şekillendirici bakım kreminden oluşuyor. İçeriğinde Ginseng Kökü var. Ginseng kökleri tüm vücudu güçlendirip canlandıran bir bitki. Saç için ise uyarıcı ve sağlıklı büyümeyi sağlıyor.

                    

Elidor Doğanın Enerjisi, Canlı ve Dirençli saçlar serisi, saçın tellerini sararak koruyucu bir kalkan oluşturup saçın 5 Kat daha canlı ve dirençli kalmasını sağlıyor. Kokuları çok hoşuma gitti, doğal içerikli olmasından dolayı ferah bir kokusu var. Saçlarım yoğun kimyasallarla o kadar sönmüştü ki herkesin hayran kaldığı canlılığa bu seri ile yeniden kavuştum.

                      

 7/24 nemlendirici şekillendiriciyi duştan çıkınca hafif nemli saçlarıma uygulayıp şekillendiriyorum ve saçımdaki sönük görüntü kayboldu, eskisi gibi canlanmaya başladığını farkediyorum.

Güçlü Saç Uçları çeşidince ise Angelica Kökü bulunuyor. Angelica bitkisinin kalın ve güçlü kökleri topraktaki vitamin ve minaralleri emerek  bitkinin kökten uca sağlıklı büyümesini sağlıyor.Vitamin A, E ve B12 içeriyor.  Saçlarımı şekillendirmek için sürekli ısıya maruz bırakıyorum okula giderken sürekli saçımı düzleştirip maşa yaptığım için kırılmaya karşı daha dirençsiz oluyorlar ve bu seri kırılmaya karşı daha güçlü saçları vaat ediyor. 
                     

Bu seride şampuan, saç kremi ve ekspres bakım spreyi var . Güçlü saç uçları şampuanını saç kremi ile birlikte kullandım ve kolayca kırılan saçlarım daha dirençli ve canlı olmaya başladı .

                    

Ekspres saç spreyi çok pratik bir ambalaja sahip, çantamda taşıyorum ve her zaman ihtiyaç duyduğumda sıkıyorum.

Cildimize gösterdiğimiz özeni, doğal içerikli bakımları, saçlarımıza da göstermemiz gerektiğini her zaman söylüyorum.Ben bu seriden oldukça memnun kaldım, yarattığı etkiyi görmeniz için sizlere de denemenizi öneriyorum!

Sevgiler/Şule <3

Buraya tıklayarak Tv deki reklam filmini izleyebilirsiniz :)


<img src="http://widget.boomads.com/tracking/?code=da111ca06d26458c9de5ce5966b1730a" width="0" height="0" style="display:none">

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder